OTKRIVENO KO JE BIO NA MESTU SUVOZAČA KADA JE U ČIKAGU POGINUO MLADIĆ IZ SRBIJE: Bore se za njen život
Poginuli mladić, Foto: Društvene mreže

STRAŠNA TRAGEDIJA

OTKRIVENO KO JE BIO NA MESTU SUVOZAČA KADA JE U ČIKAGU POGINUO MLADIĆ IZ SRBIJE: Bore se za njen život

Za M. N. svi imaju samo reči hvale, a njegova porodica važi za uglednu i vrlo poštovanu u Čikagu

Objavljeno: 17:31h

Na mestu suvozača u automobilu kojim je u nedelju upravljao M.N. (17), poreklom iz Srbije, a koji je poginuo na mestu, bila je njegova devojka (17), otkrili su američki istražitelji.

Tinejdžerka je u nesreći zadobila teške povrede opasne po život i lekari se od nedelje bore za njen život.

Podsetimo, stravična nesreća dogodila se kada se u automobil u kom je bio par tinejdžera, zakucao "mustang" u kom su bila dvojica mušakraca, vozač i suvozač, od kojih je suvozač teže povređen, a vozač lakše.

Štitio devojku

Za M. N. svi imaju samo reči hvale, a njegova porodica važi za uglednu i vrlo poštovanu u Čikagu. Svo su van sebe od šoka, a on je, kako smo ranije pisali, stradao samo nekoliko dana pre mature zakazane za subotu, 18. maja i diplomiranja u nedelju, 2. juna. Pored porodice, od njega se opraštaju i bliski prijatelji, koji su za medije otkrili "da veruju da je Marko u tim kobnim trenucima, kada je shvatio šta se dešava, pokušao da zaštiti svoju devojku".

- M. je trebalo na jesen da krene na studije, svi smo očekivali da će krenuti očevim stopama i da će nastaviti porodični biznis. I dalje ne možemo da verujemo da ga nema, ali 100 posto smo sigurni da je, ukoliko je video taj auto koji je naleteo na njega, pokušao da zaštiti svoju devojku kako bi ona bila dobro - rekli su prijatelji za medije.

On je, podsetimo, stradao na licu mesta, tada su lekari mogli da konstatuju samo smrt mladića, s tim da je još troje učesnika u nesreći povređeno, među kojima je i njegova devojka, prenose američki mediji.

- Dve osobe odvedene su u Luteransku opštu bolnicu, a jedna u bolnicu Evanston. Vozač "mustanga" hospitalizovan je sa povredama koje nisu opasne po život. U kritičnom stanju nalazi se suvozač iz "mustanga", ali i Markova devojka - navode mediji.

Bonus video:

00:11

Kamion sa srpskim tablicama imao udes kod Jasenovca

(Espreso / Kurir / Tatjana Vasiljević / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.